Ambulante begeleiding

Het ambulante team van Woonzorg DWI biedt ambulante begeleiding aan mensen die zelfstandig wonen, maar ondersteuning nodig hebben in het thuissituatie. Deze begeleiding kan nodig zijn door psychiatrische problematiek, verstandelijke beperking of andere persoonlijke situaties. Vanuit Woonzorg DWI wordt de begeleiding afgestemd op jou mogelijkheden. 

 

Ondersteuning bij zelfstandig wonen

De begeleiding is gericht op de ondersteuning bij zelfstandig wonen. We hechten daarbij veel waarde aan de zelf-regie  en werken naar een zo groot mogelijke zelfstandighedi. We begeleiden bij het op orde krijgen van jouw leven, maar nemen het niet over.

We streven naar een zo hoog mogelijke zelfredzaamheid en wanneer de begeleiding minder nodig is, zullen we de intensiteit afschalen.

 

Indicatie en aanmelding

Aanmelden bij Woonzorg DWI kun je doen middels de contactgegevens achter te laten. We nemen jouw aanvraag in behandeling en er wordt op korte termijn een afspraak gepland.De begeleiding wordt vergoed middels een WMO- of WLZ-indicatie vanuit de gemeente of zorgkantoor.