Over ons

De naam

 

De afkorting van Woonzorg DWI staat voor Woonzorg Dit Wil Ik. 

We geloven dat ieder persoon eigen behoeftes en verlangens heeft. We werken vanuit de zelfregie van de cliënt. Door vanuit dat perspectief mee te gaan in een ontwikkelproces van een persoon is een zeer dankbare bijdrage in ons vakgebied.

 

Ons logo is ontworpen vanuit het huis-perspectief. Wanneer men zich fijn en veilig thuis voelt, is er ruimte voor ontwikkeling en geluk.

 

Onze organisatie:

 

Woonzorg DWI is een kleinschalige organisatie die de beste begeleiding willen bieden aan mensen in hun ontwikkeling. Regie behouden over uw eigen leven is ons uitgangspunt. Zelf keuzes blijven maken en bepalen hoe jouw dag eruitziet. Met datgene wat belangrijk is voor jou. Daarom vragen wij: ‘Wat vindt jij belangrijk?’. 

 

Het doel is dat bewoners na een periode van intensieve ondersteuning doorstromen naar zo zelfstandig mogelijk wonen en werken. Binnen Woonzorg DWI begeleiden we dit proces en bieden we de structuur die nodig is. Dit is zowel op een locatie van Woonzorg DWI mogelijk, als vanuit een eigen woning.

 

Woonzorg DWI biedt gerichte professionele begeleiding. Middels de ZelfRedzaamheidMatrix maken we stappen naar meer zelfstandigheid. Daarbij kijken we mee vanuit het perspectief van de cliënt. Motivatie om te leren zit in veel mensen, door de juiste interactie krijg je een hele mooie ontwikkeling.