Ambulante zorg

Op weg naar zelfstandig wonen vanuit eigen woonplek

Soms loop je tegen problemen aan die je niet zelf opgelost krijgt. Dit kan zijn op mentaal vlak, financiën, eenzaamheid of andere gebieden. Wij zijn er om samen met jou weer de regie terug te krijgen. Onze begeleiding is gericht op ondersteuning bij zelfstandig wonen.

We leren je je eigen regie in handen te nemen om vertrouwen te krijgen. We ondersteunen je je leven op orde te krijgen, maar gaan je niet vertellen wat je moet doen. Dat ontdek je zelf! We kijken met je mee en (her)ontdekken samen waar je goed in bent. We geven je tips en handvatten waarmee je zelf weer verder kunt. Door deze unieke aanpak, met individuele coaching, ontwikkel je je vooral helemaal zelf. Daar word je blij van en dat geeft je zelfvertrouwen. Reken maar!

Ons doel is om je zoveel mogelijk zelfredzaam te maken. En als je minder begeleiding nodig hebt, zullen we die verminderen.

Beschermdthuis 18 jaar

Visie & Missie

Wij helpen je graag in je ontwikkeling. Dat doen we met passie, plezier en inzet! Benieuwd hoe we dit doen?

Organisatie

Woonzorg DWI is een kleinschalige woonorganisatie. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop!

Vraag & antwoord

Heb je nog vragen? We helpen je graag verder! De meest gestelde vragen en antwoorden vind je hier.

Ambulante begeleiding is iets voor jou als:

  • jezelf wil ontwikkelen
  • wil leren om zelfstandiger te worden
  • wil leren verantwoordelijkheid te nemen over je leven
  • bereidt bent om hulp aan te nemen
  • bereidt bent om naar jezelf te kijken
  • kunt omgaan met feedback en grenzen
  • doelen hebt waaraan je wilt werken

Invulling van de week

Een duidelijke structuur of invulling van de week is belangrijk om jezelf te kunnen ontwikkelen. We zoeken met jou naar een goede balans tussen inspanning (werk/dagbesteding/opleiding) en ontspanning (sociale contacten, sport, hobby’s). Daarnaast is het belangrijk om een ‘gezond’ dag-en-nachtritme te ontwikkelen.

Contact met Woonzorg DWI opnemen

Benieuwd hoe ambulante zorg het beste bij jouw situatie past? Of heb je nog verdere vragen voor ons of over onze begeleiding? Neem dan gerust contact met ons op! Bel 024 202 22 15 of mail naar info@woonzorgdwi.nl. We helpen je graag met het vinden van de zorg die bij jou past.