Samenwerkingen

Samenwerken voor het welzijn van bewoners

Bij Woonzorg DWI geloven we sterk in de kracht van samenwerking. Daarom werken we nauw samen met consulenten uit wijkteams en diverse behandelaars om ervoor te zorgen dat elke bewoner de best mogelijke zorg en ondersteuning krijgt. Transparante communicatie en duidelijke afspraken zijn hierbij essentieel. Wij hechten dan ook grote waarde aan het creëren van een open en vertrouwelijke sfeer.

Beschermdthuis 18+ meisje op trap
Beschermdthuis voorkan van st jozefklooster

Onze samenwerking

Wij werken samen met:

  • Consulenten en verwijzers: we onderhouden nauwe relaties met consulenten en verwijzers om ervoor te zorgen dat we op de hoogte zijn van de specifieke behoeften en situaties van bewoners. Samen streven we naar een holistische aanpak van zorg.
  • Diverse behandelaars: door samen te werken met diverse behandelaars kunnen we een brede professionele expertise aanbieden die is afgestemd op de individuele gezondheidsbehoeften van onze bewoners.

Visie & Missie

Wij helpen je graag in je ontwikkeling. Dat doen we met passie, plezier en inzet! Benieuwd hoe we dit doen?

Organisatie

Woonzorg DWI is een kleinschalige woonorganisatie. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop!

Vraag & antwoord

Heb je nog vragen? We helpen je graag verder! De meest gestelde vragen en antwoorden vind je hier.

Transparante communicatie en duidelijke afspraken

Bij Woonzorg DWI geloven we in openheid en transparantie. We communiceren helder over de samenwerking met consulenten en behandelaars, zodat bewoners en hun families precies weten welke ondersteuning ze kunnen verwachten. Daarnaast maken we concrete afspraken over communicatie en verwachtingen om ervoor te zorgen dat iedereen op één lijn zit.

Jouw belang staat voorop!!

Bij elke samenwerking staat het belang van de bewoner centraal. We streven naar een geïntegreerde aanpak die aansluit bij de unieke behoeften van elke bewoner. Door samen te werken met consulenten en behandelaars streven we naar een ondersteunende en samenhangende omgeving waarin bewoners goed gedijen.

Ontdek hoe de samenwerking tussen Woonzorg DWI, wijkteams en behandelaars het verschil maakt in de levenskwaliteit van onze bewoners. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze aanpak en diensten. Bel met 024 20222 15 of mail naar info@woonzorgdwi.nl. Samen zorgen we voor welzijn en groei.