Woningcorporaties

Samen voor groei en positieve gezondheid

Woonzorg DWI gelooft in de kracht van samenwerking. We zijn daarom zeer trots op de positieve relaties die we hebben opgebouwd met woningcorporaties en verhuurders. Deze samenwerkingen zijn van onschatbare waarde, omdat we zo een gezonde en stimulerende leefomgeving kunnen creëren voor een kwetsbare groep mensen met wie we groei en ontwikkeling kunnen bevorderen op het gebied van zelfstandig wonen.

Beschermdthuis 18+ meisje op trap
Beschermdthuis voorkan van st jozefklooster

Onze samenwerkingen

Wij werken samen met:

  • Woningcorporaties: we werken nauw samen met woningcorporaties en verhuurders om geschikte en comfortabele woonruimtes te bieden aan (jong)volwassenen die extra ondersteuning nodig hebben. Samen streven we naar het creëren van een thuis waar groei en positieve gezondheid centraal staan.
  • Verhuurders: dankzij onze samenwerking met verhuurders kunnen wij een gevarieerd aanbod woonmogelijkheden bieden die zijn afgestemd op de behoeften van onze bewoners.

Visie & Missie

Wij helpen je graag in je ontwikkeling. Dat doen we met passie, plezier en inzet! Benieuwd hoe we dit doen?

Organisatie

Woonzorg DWI is een kleinschalige woonorganisatie. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop!

Vraag & antwoord

Heb je nog vragen? We helpen je graag verder! De meest gestelde vragen en antwoorden vind je hier.

Waar staat Woonzorg DWI voor?

Woonzorg DWI is opgericht met één kernmissie: het bevorderen van groei en ontwikkeling op het gebied van zelfstandig wonen voor een kwetsbare groep. We geloven in de kracht van een positieve leefomgeving als katalysator voor welzijn en het bereiken van een positieve gezondheid.

Groei en ontwikkeling

Onze programma’s zijn ontworpen om (jong)volwassenen te ondersteunen bij het opbouwen van een zelfstandig leven. Samen met onze partners streven we naar een omgeving waarin persoonlijke groei en ontwikkeling worden aangemoedigd.

Positieve gezondheid

Bij Woonzorg DWI omarmen we het concept van positieve gezondheid. Dit betekent dat we niet alleen kijken naar de zorgvraag, maar ook naar het totale welzijn van onze bewoners. We streven ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan hun fysieke, sociale en mentale gezondheid.

Ontdek hoe de samenwerking tussen Woonzorg DWI, woningcorporaties en verhuurders een verschil maakt in het leven van onze bewoners. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze aanpak en diensten. Bel met 024 202 2215 of mail naar info@woonzorgdwi.nl. Samen bouwen we aan een toekomst vol groei en positieve gezondheid.