Samen leren

Kwaliteit in samenwerking

In onze organisatie staat samen leren centraal. Wij zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige diensten en voldoen aan de aan ons gestelde kwaliteitseisen. Jaarlijks onderwerpen we onze organisatie aan zorgvuldige interne en externe audits om ervoor te zorgen dat we continu leren en verbeteren.

Beschermdthuis 18+ meisje op trap
Beschermdthuis voorkan van st jozefklooster

Waarin onderscheiden we ons?

Wij onderscheiden ons op het gebied van:

  • Samen leren: wij geloven dat leren een voortdurend proces is en streven ernaar een omgeving te creëren waarin samenwerken en kennis delen centraal staan. Door samen te leren, evolueren we als organisatie en verbeteren we voortdurend onze diensten.
  • Kwaliteitseisen: wij voldoen aan alle relevante kwaliteitseisen die gelden voor onze sector. Dit waarborgt dat we diensten leveren die aan de hoogste normen voldoen.
  • Jaarlijkse audits: om transparantie en verantwoording te kunnen waarborgen, onderwerpen we onze organisatie jaarlijks aan zorgvuldige interne en externe audits. Deze audits stellen ons in staat om onze processen te evalueren, mogelijke verbeteringen te identificeren en ervoor te zorgen dat we blijven voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Visie & Missie

Wij helpen je graag in je ontwikkeling. Dat doen we met passie, plezier en inzet! Benieuwd hoe we dit doen?

Organisatie

Woonzorg DWI is een kleinschalige woonorganisatie. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop!

Vraag & antwoord

Heb je nog vragen? We helpen je graag verder! De meest gestelde vragen en antwoorden vind je hier.

Onze belofte

Onze belofte aan jou is dat we je een leeromgeving bieden waarin kwaliteit voorop staat. Door voortdurend te leren en te evalueren, kunnen we verbeteren in alles wat we doen. Of je nu deel uitmaakt van ons team, een samenwerkingspartner bent of gebruikmaakt van onze diensten; je kunt er altijd op vertrouwen dat kwaliteit bij ons altijd hoog in het vaandel staat.

Ontdek hoe samen leren en continue kwaliteitsverbetering de kern zijn van onze organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of om deel uit te maken van ons leerzame platform. En mocht je adviezen of feedback aan ons willen geven? Dan plannen we graag een afspraak met je in. Bel daarvoor met 024 202 22 15 of mail naar info@woonzorgdwi.nl. Samen bouwen we aan een toekomst van voortdurende groei en kwaliteit.