Werken bij

Kom bij ons team: werken bij Woonzorg DWI

Bij Woonzorg DWI geloven we in de kracht van mensen en het potentieel voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Werken bij onze organisatie betekent dat je een passie hebt voor het ondersteunen en stimuleren van de ontwikkeling van anderen. Het is een kans om een directe impact te hebben op het leven van mensen en een verschil te maken in hun welzijn.

Woonzorg - ambulante begeleiding - malden

Visie & Missie

Wij helpen je graag in je ontwikkeling. Dat doen we met passie, plezier en inzet! Benieuwd hoe we dit doen?

Organisatie

Woonzorg DWI is een kleinschalige woonorganisatie. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop!

Vraag & antwoord

Heb je nog vragen? We helpen je graag verder! De meest gestelde vragen en antwoorden vind je hier.

Wat bieden wij?

Als je bij ons komt werken, bieden wij:

Passie voor ontwikkeling

Passie voor de ontwikkeling van mensen staat bij ons centraal. We geloven in het creëren van een omgeving waarin mensen individueel kunnen groeien en bloeien, ongeacht hun achtergrond.

Impact hebben

Werken bij Woonzorg DWI betekent dat je de mogelijkheid hebt om impact te hebben in iemands leven. Of je nu betrokken bent bij directe zorgverlening of een ondersteunende rol hebt; jouw bijdrage draagt bij aan de positieve verandering in het leven van anderen.

Empathie en betrokkenheid

Empathie en betrokkenheid zijn de basisvoorwaarden van onze benadering. We moedigen een empathische cultuur aan waarin medewerkers begrip tonen voor de unieke uitdagingen van anderen en zich betrokken voelen bij hun welzijn.

Professionele benadering

Bij Woonzorg DWI streven we naar professionaliteit in alles wat we doen. We bieden een ondersteunende werkomgeving waarin je professionele groei wordt gestimuleerd.

Jouw rol bij Woonzorg DWI

Als medewerker ben je een essentieel onderdeel van ons team dat zich inzet voor de groei en ontwikkeling van anderen. Of je nu werkt in de directe zorgverlening, administratie of management; jij draagt bij aan het realiseren van onze missie.
Wil jij ook bijdragen aan onze organisatie van groei en ontwikkeling? Bekijk onze vacatures en neem deel aan een team dat toegewijd is aan het creëren van positieve veranderingen. Samen bouwen we aan een inspirerende toekomst.