Professionals en netwerk

Woonzorg DWI: Je steun in groei en zelfstandigheid

Bij Woonzorg DWI weten we dat het pad naar zelfstandigheid voor iedereen uniek is. Dat geldt vooral voor mensen met een ggz-indicatie. Wij zijn trots op het feit dat we een toegewijd team van professionals hebben dat gespecialiseerd is in het begeleiden en ondersteunen van mensen zoals jij, om je te helpen in je ontwikkeling en je te helpen op je route naar zelfstandigheid.

Onze aanpak: groei en ontwikkeling

Bij Woonzorg DWI geloven we dat iedereen de mogelijkheden heeft om te groeien en zich te ontwikkelen. Ongeacht de uitdagingen waarmee iedereen wordt geconfronteerd. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij het zetten van elke stap in je ontwikkeling. We bieden persoonlijke ondersteuning die is gericht op jouw unieke behoeften en doelen.

Visie & Missie

Wij helpen je graag in je ontwikkeling. Dat doen we met passie, plezier en inzet! Benieuwd hoe we dit doen?

Organisatie

Woonzorg DWI is een kleinschalige woonorganisatie. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop!

Vraag & antwoord

Heb je nog vragen? We helpen je graag verder! De meest gestelde vragen en antwoorden vind je hier.

Wat bieden wij?

Wij bieden:

  • Persoonlijke begeleiding: onze professionele begeleiders staan naast je, bieden een luisterend oor en helpen je bij het formuleren van doelen die bijdragen aan je groei en zelfstandigheid.
  • Ontwikkelingsgerichte programma’s: deze zijn ontworpen om specifieke vaardigheden en vaardigheden te ontwikkelen die zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en interesses.
  • Veilige en ondersteunende woonomgeving: het is ons streven om je een veilige en ondersteunende woonomgeving te bieden waarin je de ruimte hebt om jezelf te zijn en te groeien.
  • Netwerk en sociale contacten: wij bieden een ondersteunend netwerk waarin je gelijkgestemden kunt ontmoeten, ervaringen met hen kunt delen en samen kunt werken aan gezamenlijke doelen.
  • Zelfstandigheid bevorderen: wij geloven in het ‘empoweren van individuen’, ofwel mensen in hun kracht zetten. Onze programma’s zijn ontworpen om je zelfredzaamheid te vergroten, zodat je met vertrouwen en onafhankelijkheid in de samenleving kunt staan.

Neem contact met ons op

Woonzorg DWI is er voor jou! Om je te ondersteunen op je reis naar groei en zelfstandigheid. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Bel 024 202 22 15 of mail naar info@woonzorgdwi.nl. Samen bouwen we aan een toekomst vol mogelijkheden en zelfstandigheid!